Friday, April 25, 2008

Talkshow Nisa' anjuran Nisa' WP

6 comments:

Anonymous said...

salam. ini free kah, atau ada sbrg byran atau bagaimana? tq

Nisa_WP said...

wa'alaikumussalam warahmatullah,

tiada sebrg byrn dikenakan, jemputlah hadir beramai2.

terima kasih.

Anonymous said...

assalammualaikum wbt

program yang best

semoga diberkati oleh-Nya
=D

Berminat said...

Assalamualaikum

Boleh sy tahu sebenar ceremah ini mengenai apa? Tajuknya seperti kursus rumahtangga, is it open for all ages?

I just come to know about Nisa, may I know how can I become member, and is it open just for malaysian?

aye said...

salam..
ana nak jual buku "Aku terima nikahnya" ye.. ana dah deal dgn Aziaty ari tu.. no ana 0196027183

Nisa_WP said...

wa'alaikumussalam warahmatullah,

kpd "berminat",

if tengok tajuk, yes...mcm kursus kahwin ;) anyway, kalau nk tahu lebih lanjut, dtg lah ye. open to all ages, male or female.

actually, nisa' is a club for young women + female teenagers. however, sometimes we also open our activities to the public.

di pihak nisa' WP sendiri, we welcome anybody to join us, even if you're not in malaysia. cuma kalau b'ada di malaysia ni, bolehlah berjumpa dgn kami secara live & ikut prog2 yg tlh kami aturkan.

u can become a member by filling in the online form which is provided in this blog.

kpd "aye",

kalau jual buku tu, ingat2 la kat kami sama, kot2 boleh pass kamsen sket kat kami ke. anyway, semoga ketemu di hari program.

terima kasih.